Kurv
0 køb. Ialt 0,00 DKK
 BETAL / REDIGÉR 

Nyhedsbrev


Søg 

Handelsbetingelser

 

Levering

Philosophia tilstræber at levere dine bøger så hurtigt som muligt, og normalt vil pakken være fremme 3-4 arbejdsdage, efter at ordren er modtaget.

Alle bestillinger sendes med faktura.

Vi sender alle bestillinger med Post Danmark og i overensstemmelse med deres priser for økonomibreve (B). Bestillinger under 1 kg sendes som brevpost.

Har du valgt selv at afhente din bestilling, ved Philosophias lokale på Århus Universitet (1465/113), beder vi dig sende en mail til philosophia@philosophia.dk for at aftale en afhentningstid. Ved afhentning skal du medbringe ID, hvoraf dit fulde navn fremgår, som fx sygesikringsbevis, kørekort, studiekort eller lignende. Almindeligvis vil du kunne hente din bestilling senest en uge efter, at den er modtaget.

 

Betaling

Der kan betales med kreditkort på internetbutikken.

Ved betaling med kreditkort betaler du forud for leveringen af din bestilling.

Philosophia forpligter sig til at sende din bestilling så hurtigt som muligt. Hvis du ikke har modtaget din bestilling inden for en uge, bedes du kontakte os på

philosophia@philosophia.dk eller tlf. 87 16 11 25

 

Fortrydelsesret

Der er 14 dages fortrydelsesret på alle varer. Varen skal returneres i ubrugt, salgbar stand til:

Forlaget Philosophia
Jens Chr. Skous Vej 7
Bygn. 1465, lok. 113
Nobelparken
8000 Århus C

Du skal selv betale returporto og har ansvaret for varen under forsendelsen. Derfor er det en god ide at returnere som pakkepost, så du har postvæsnets kvittering. Inden for 14 dage efter vores modtagelse, vil du få godtgørelse for det, du har returneret.

 

Reklamationsret

Hvis du ønsker at returnere varer, der er behæftede med fejl, betaler Philosophia returportoen. Det kræver, at du henvender dig til os på telefon eller e-mail og forklarer problemet. Du kan kontakte os på:

philosophia@philosophia.dk eller tlf. 87 16 11 25

Philosophias ansvar: Det forudsættes, at du er bekendt med Philosophias leveringsbetingelser. Væsentlige ændringer af betingelserne vil blive offentliggjort på Philosophias hjemmeside. Philosophia har som sælger ansvaret for produktets kvalitet, og ethvert erstatningskrav vedrørende produktet rettes til Philosophia. Philosophia påtager sig ikke yderligere ansvar for eventuelle forsinkelser og fejl, medmindre de er opstået forsætligt eller på grund af grov uagtsomhed. Philosophia påtager sig ikke ansvar for indirekte skader på varen. Kunden er omfattet af de rettigheder, der fremgår af den danske markedsføringslov og den danske lov om visse forbrugeraftaler.

 

Personlige oplysninger

Som privatkunde har du mulighed for at handle med dit betalingskort. Alle køb bliver kontrolleret af Dansk Internet Betalingsservice, DIBS, som er din garanti for, at oplysninger fra dit kort ikke bliver misbrugt. Philosophia får ingen oplysninger om dit betalingskort. Handel med betalingskort er SSL-krypteret (gjort ulæseligt for uvedkommende) og DIBS er godkendt af PBS.

Philosophia registrerer kun de leveringsoplysninger, der er nødvendige for at gennemføre handlen.